Jeg jobber som Virtuell Assistent (VA) i EVA Norway AS, men hva bruker jeg tiden min på – sånn egentlig?

Det finnes flere typer virtuelle assistenter, og jeg har valgt å jobbe med generelle administrative oppgaver etter flere år som ansatt innen kontor- og administrasjon. Etter oppstarten til mitt firma, EVA Norway, har jeg brukt en del av min tid til å informere og fortelle gamle og nye bekjentskaper hva en virtuell assistent er.

En virtuell assistent er en person som jobber fra eget kontor og leier seg ut til bedrifter. Det er mange som jobber på denne måten, men det unike ved en VA er at vi ofte jobber med kontoradministrative oppgaver eller som en «digital personlig assistent». Som ansatt hadde jeg stillings-titler som Personlig Assistent og Executive Assistent, dette har jeg nå videreført til å jobbe for meg selv som en Virtuell Assistent, men oppgavene er stort sett like som da jeg var ansatt.

Jeg tilbyr en rekke skreddersydde tjenester og avtaler for mine kunder basert på deres behov.

Noen av tjenestene EVA Norway tilbyr kan være:

 • Digital personlig assistent
 • Svare på e-post henvendelser, møtebookinger og invitasjoner på vegne av min klient
 • Organisere e-post/innboks – slette spam og markere viktige e-poster
 • Føre og vedlikeholde CRM systemer
 • Korrekturlesing
 • Oversette korte tekster (norsk/engelsk)
 • Fylle inn tekst i dokumenter – for eksempel kontrakter
 • Fylle inn tall i dokumenter – for eksempel i Excel
 • Bistå med rekrutteringsarbeid (publisere annonse, sortere innkomne søknader etc.)
 • Følge opp kundekontakt
 • Booke reiser og hotell
 • Organisere arrangementer
 • Online research

En virtuell assistent kan bli en essensiell del av et firma eller en klients liv. Viktige stikkord for meg er tillit, profesjonalitet og kvalitet.

Ta gjerne kontakt for å vite mer om hva jeg kan gjøre for deg og ditt firma.